Foreningsjagt, Hjortholm 2015

Buejagten er for alvor gået ind. Traditionen tro afholdt vi årets første foreningsjagt på Hjortholm den første søndag i oktober.

1. lam

12 friske buejægere mødtes til morgenkaffe, hvor de høje forventninger blev delt. Parolen lød som den plejer med anstandsjagt om morgenen og trykjagt resten af dagen.

 

Vejret var ikke ideelt til buejagt. Det var meget tåget og næsten ingen vind, og den smuleder var, kunne ikke rigtig finde ud af, hvor den skulle komme fra. Tågen lettede dog i løbet af formiddagen, og det blev et rigtigt flot efterårsvejr.

Søren Rasch-1

Efter anstanden, hvor der ikke blev set dyr, drog vi i Lunden, her skulle det første tryk foregå. Der blev skudt forbi på et dyr. Et lam kom for tæt på Søren Rasch, og det blev nedlagt med en perfekt pil.

Alle samles for at lykønske den stolte buejæger og naturligvis høre om hændelsforløbet.

Et par tryk mere inden frokost gav ikke mere til paraden. Der var dog dyr for, men de gav ikke skudmulighed.

Frokost Hjortholm

Frokosten blev indtaget på plænen, ingen havde lyst til at sidde i jagthuset i det gode vejr.

Efter frokost startede vi med en såt bestående af lave graner med meget vegetation imellem. 3 dyr blev set, et med fuld fart – et andet også med for meget fart. Vi var 2 der havde trukket på det. Et tredje stoppede op lidt uden for granerne, det kunne ikke beslutte hvor det ville flygte hen. Denne tvivl blev dog ligegyldig efter Morten Stochendahl havde placeret en perfekt pil i det.

Morten

Igen måtte vi alle ønske tillykke og høre beretningen. Det er dejligt at alle deltagere kan glæde sig over andres jagtheld.

En stor tak til trykkerne Frederik og Christian for deres ihærdige trampen i høje brombærranker.

På paraden:

Parade

Rigtig dejlig og hyggelig dag på Hjortholm, hvor det gode humør igen var i højsædet.

Steffen