Jacob Steffensen skrev i oktober:

Kære Svendborg Buejægere

Endnu en gang tusind tak for den fantastiske dag vi havde sammen i Glorup!
Det er en dag jeg sjældent vil glemme. For mig som ny buejæger var det en helt speciel oplevelse at deltage i min første rigtige fællesjagt, hvor der kun blev skudt med bue!

Forventningerne var høje på, at min kone og jeg nok skulle få en dejlig dag i godt selskab med en masse andre buejægere, både nye og rutinerede. Dagen startede med en lang anstand, hvor vi hoppede i stigerne en halv time før solopgang.
Da vi kommer ned fra stigerne og morgenanstanden var slut, havde næsten alle deltagere set vildt. Min kone var så heldig at have fire stykker dåvildt næsten indenfor skudafstand. Så nu var alle rigtig klar til de næste to såter!

Igen på anden såt bliver der set både dåer, men også en stor dåhjort!

Efter en god fælles frokost begav vi os sammen ud til den sidst såt. Her blev jeg placeret i en stige op til en roemark. Det var en blæsende og gyngende oplevelse i dagens 20 m/s, men spændt holdt jeg fokus på det lille spor nedenfor min stige.
Efter 20 min kom en rå gående i min retning og buen bliver trukket imens dyret går bagved et stort egetræ foran stigen. Hun stopper i et kort sekund for at skifte retning, og her på 6 meters afstand bliver pilen sluppet. Pilen træffer godt, og dyret går 15 meter, inden det forender, og mit første bueskudte vildt er en realitet.

Tusind tak til Svendborg Buejægere for en fantastisk dag, hvor man følte sig velkommen og i godt selskab!
Hvis det er muligt, vil jeg meget gerne blive medlem af Svendborg Buejægere og deltage ved flere af jeres jagter. I har fået tændt en gnist som ikke kan slukkes igen.

Jacob Steffensen