Odense Congress Center 2014

Jagt & Outdoor, messe i Odense, 25-27/4   2014

2014-04-26 14.31.54Igen i 2014 blev der afholdt jagtmesse iOdense hvor FADB havde fået tildelt en stand, så vi kunne gøre reklame for vores sag.

Jeg var selv kun med lørdag og søndag, men allerede fredag havde friske folk fra Svendborg Buejægere sat en stand op. Da jeg mødte ind lørdag morgen, kunne jeg se, vi havde fået en rigtig god placering mellem to haller, så der folk næsten ikke kunne undgå at komme forbi vores stand. De frivillige havde ikke spildt tiden om fredagen, der var lavet en rigtig god bane på 8-9 m med et vildsvin og en bjørn.

Anders Molin kunne fortælle, at der om 2014-04-26 12.14.45fredagen havde været godt besøgt. Lørdag gik det løs igen – specielt fra kl. 10-14 var der meget hektisk; der var hele tiden interesserede folk som var interesserede i at høre mere. Generelt var der rigtig mange, som allerede havde besluttet sig for, at de vil prøve kræfter med buejagten og egentlig bare manglede information til, hvordan de kommer i gang. Der blev udleveret rigtig mange visitkort til FADB’s hjemmeside så de kunne finde kurser og klubber samt gratis eksemplarer af ”Buejægeren” og  et nummer af ”Jæger” med buejagtstema. En del besøgende kom også helt ”blanke” og havde ikke tænkt så meget over buejagt, men endte med at blive interesserede, specielt efter at have prøvet en tur på buebanen og fundet ud af, det ikke er så uoverkommeligt, som de troede! Der var sat mandskab på, så der var lidt tid til, at man kunne nå at komme rundt og se messen. Der var rigtig mange spændende ting at se på, men desværre var der ikke så mange stande med buejagtsgrej. DK WAI var som de eneste repræsenteret med buejagtsgrej og lå godt placeret lige ved siden af vores stand.

2014-04-26 12.12.17Søndag forløb som lørdagen, måske med lidt færre besøgende, specielt sidst på eftermiddagen hvor der efter kl. 15 ikke var så mange besøgende tilbage på messen. Dog var der hele messen igennem kø til at prøver kræfter med buebanen. Kl. 17 sluttede messen, og i løbet af en time var standen pakket ned på traileren og vi kunne køre hjem efter nogle hektiske dage.

Det er svært at sige, hvor mange nye buejægere der kommer efter sådan en weekend, men det er mit indtryk det var mange!

I år faldt messen sammen med 2014-04-26 14.30.29Egebjergskydningen; ikke desto mindre præsterede Steffen at komme forbi et par gange samt hjælpe en hel masse – hatten af for det! En stor tak til alle de frivillige, som har gjort det muligt for FADB at fremme buejagten hos de danske jægere på messen og for rigtig godt humør og gode oplevelsen hele dagen igennem!

 

Træk og slip – Søren Rasch