Generalforsamling m.v. 2017

IMG_1011Som det sig hør og bør blev der lagt op til årets generalforsamling med en præmieskydning. Der blev skudt godt trods den lange pause siden jagtens ophør sidst i januar – og det var hyggeligt. Enkelte havde dog også været på banen i tiden op til generalforsamlingen.

Morten St. vandt en sikker sejr og hjembringer en god flaske.

Der var mødt en del op, og snakken gik lystigt. En enkelt blev så optaget af snakkeriet, at  – da han opdagede, at han var en pil bagud – skyndte sig at trække buen og skød – troede han.

I stedet lød et grimt smæld – og så var han ude af konkurrencen. Der var ingen pil at hente i dyret – den sad stadig i koggeret…

Han blev sat til at dække bord og røre i de gule ærter, der var ved at blive tilberedt. Det kunne han godt finde ud af…

IMG_1024

 

Vores kasserer – her er han ved at berette om regnskabet – kunne berette om en stadig god økonomi, og at vi stadig har et godt og solidt medlemstal.

 

Han blev noget overrasket, da formanden kunne fortælle, at Karsten har været medlem af bestyrelsen i 25 år, og at han derved pr. tradition bliver udnævnt til æresmedlem.

IMG_1022

 

 

 

I dagens anledning var der blevet fremstillet et bevis, der herefter skal dekorere væggen mellem de to andre æresmedlemmer.

Der var i løbet af dagen blevet isat en skrue i væggen i dette øjemed.

IMG_1018

Historien fortæller ikke, hvordan kassereren forholder sig til, at der dermed er én mindre kontingentbetalende i klubben!

 

IMG_1025

Et andet æresmedlem styrede os sikkert og med klar røst gennem generalforsamlingen.

 

Den megen friske luft, den dejlige, tunge ærtesuppe samt det gode flæsk, der ikke var fra magre grise, gjorde, at alle kunne gå veltilfredse hjem efter en herlig generalforsamling, der blev afholdt i en god stemning og med positive budskaber – som kan læses andetsteds på denne hjemmeside.

Det var en god dag, hvor der blev taget mange flere billeder: