Jagt og fiskerimesse, Odense 2010

12/418-3-1-im-Billede-4816

Steffen

 

 

 

 

 

 

 

FADB var vanen tro inviteret til Jagt og Fiskerimessen i Odense. Svendborg Buejægere påtog sig opgaven med det praktiske arrangement.

Anders og Steffen holdt et planlægningsmøde, hvor vi aftalte en køreplan, samt hvad der skulle til som “blikfang”. Standvægge på sådan en udstilling er meget kolde og ikke særlig øjenvenlige, så det var igang med et større projekt. Der var mulighed for at låne 10 stk helplade af 12 mm spånplade, som blev malet i en øjen- og baggrundsvenlig farve. Vi aftalte at helhedsindtrykket skulle være enkelt og ikke overfyldt.

Hverken FADB`s eller vore egne 3D mål virkede særlig udstillingsvenlige, så vi skulle finde andre muligheder. Svendborg havde på forhånd bestilt en hjort, en buk samt en ræv. Hjorten var ikke kommet, så det var afsted til Baldur for at låne hans brugte hjort (tak for det)

Buerne blev lånt hos Ulbølle Bueklub (tak for det). Brochurer fra de interesserede lokalforeninger var kommet. De forskellige udstillingsgenstande var aftalt.

Så var det bare at rykke en dag ud af kalenderen, få pakket en trailer, to biler og afsted.

Det tungeste arbejde bestod i at montere lægter og plader, så vi fik en rigtig flot og seværdig udstillingsvæg. Monteringen af de forskellige udstillingsgenstande gik næsten sig selv.

Der skulle bruges 6 mand pr dag. Der var aftale med Vejen at de stillede med 4 mand om fredagen. Resten kom fra Svendborg. Tak allesammen.

Stemningen på vor stand var rigtig hyggelig. Det er en fornøjelse at få lov til at fortælle om sin hobby til så mange interesserede mennesker. Det er helt givet, at det betyder en tilgang til både lokalforeningerne og FADB. På skydebanen var ind i mellem lang kø, men ikke så stort pres som ved sidste messe. Det kan skyldes, at vi om lørdagen og søndagen satte en min. grænse på 16 år.

Det blev også til et lille indslag på TV2/Fyn (Waders & Laksko), som kan ses på denne side.

Altså en rigtig god messe efter vor vurdering.