Arrangement 14. marts ’10 Generalforsamling

Generalforsamlingsarrangement den 14. marts 2010

Oplevet af Steffen
 

Dagens program var sat til at indeholde en præmieskydning, indtagelse af Gretes gule ærter efterfulgt af generalforsamling.

En halv time før skydningen brød der et voldsomt uvejr løs med regn og sne. Kl 15 da skydningen skulle begynde, blev det et perfekt vejr. Det er planlægning.

10 skytter indløste skydekort, så dysten om dagens præmier kunne starte. Vi var lidt forsinkede med starten, så vi skød kun til 20 mål. Det kunne godt ses, at de fleste buer havde hængt ubrugte siden jagten sluttede.

Resultatet blev Michael Ahlefeldt 72 p, Keld Petersen 70 p og Steffen 68 p.

Kl 17:30 var det tiden til at forlyste sig med de gule ærter.

Men først dagens mest kedelige information. John bekendtgjorde, at Grete mente, at hun gennem årene havde gjort sin pligt, og derfor gerne vil fritages for at tilberede ærterne fremover. Grete, mange tak for de år du har kokkereret for os. Det bliver en af bestyrelsens vigtigste opgaver at finde en afløser.

Nå, med så var det bare om at nyde ærterne, der blev serveret med fuldt sortiment af tilbehør. De smagte dejligt Grete. Som afslutning mente John vi lige skulle smage hans, til lejligheden fremstillede, Pot – case. Det var en af den slags, man kun nipper til, hvis man stadig ønsker sine smagsløg intakte.

Kl 19:00 bød formanden velkommen til generalforsamlingen. Der var mødt 15 medlemmer. Der var en behagelig og positiv stemning, og vi fik vendt mange emner. Dette kan der læses uddrag af under punktet generalforsamling.

2 timer senere gik det hjemad.