Åbent hus/præmieskydning, 8. maj

18-20-1-im-Billede-6283
Oplevet af Steffen
Fotos: Anders

 

 

 

 

 

 

 

 

Bestyrelsen havde besluttet at prøve med et åbent husarrangement. Dette fandt sted søndag d. 8. maj i strålende solskin og med en passende svag vind. Der var sendt pressemeddelelse ud til de lokale aviser og til TV2 Fyn.

3-8-1-gl-ImageGallery-1987

Der var et lille indspark i Fyns Amts Avis.

TV2 Fyn besøgte os for at lave et indslag i ”Kalenderen”.  Dette indslag har vi fået bekræftet, bliver set af rigtig mange.

Til dagen var organiseret forskelligt buegrej, så de besøgende havde mulighed for at skyde med en jagtbue. Fremmødet var meget begrænset, men de der mødte, var meget interesseret i buejagt.

Det udmøntede sig i et par medlemskaber.

 

3-8-1-gl-ImageGallery-1001
Kl. 13 var der annonceret præmieskydning. Der var dog lidt forsinkelse, da de fremmødte skulle have tid til indtagelse af hovmesterens produkter fra grillen. Der var også en del forventninger til bukkejagten, der skulle fortælles om.

 

 

 

Der var skiftet enkelte mål. Den løbende gris havde lidt problemer med startkontakten, men banefolket fik, ved lidt trylleri, svinet til at køre. De hjemkomne reservedele passede ikke, men vil snarest blive byttet.

Der var mødt 16 deltagere, så vi skød i 4 hold. På grund af forsinkelsen med starten blev skydningen afkortet til 36 mål. Benny var dagens bedst skydende deltager efterfulgt af Claus og Kim.

Det var et fantastisk vejr og stemningen var rigtig god og hyggelig.